Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 8, 2021

Hur jobbar man med evenemang i den akademiska världen? Vi träffar Stockholm Universitets Ceremonimästare (cool titel) Anne Heikkinen Sandberg som guidar oss i projektledning, fantastiska traditioner och en historia värd att berätta. Lyssna gärna!


Oct 4, 2021

Restriktionerna är borttagna. Vi får resa, mötas och vara på kontoret igen. Tillsammans med kloka Lotta Collste, Managing Director på Nine Yards jublar, reflekterar och försöker se framåt. Eventbranschen står sig stark!


May 11, 2021

Peter och Jonas samtalar med Rebecca Liljeblad-Thorell, kommunikationschef på Vasakronan. Hur kommer vi att arbeta och mötas framöver? Hur kommer våra behov av kontor och mötesytor att förändras? Blir det en ketchupeffekt på fysiska möten, som Peter är säker på? Vi ser ljuset (tror vi)… Trevlig lyssning!


Dec 20, 2020

Vi träffar Hala G Asfar som är ansvarig för Event på SVT. Vi får höra varför och hur man väljer att satsa på event, vi får också höra om hennes spännande historia och brinnande intresse för kvinnligt nätverkande. En blooper bjuder hon på såklart. Lite utanför manus sjunger Peter vackert en sång för...


Nov 30, 2020

Vi snackar om den snabba utvecklingen kring digitala event och drar lärdomar tillsammans med experten Viking Grandin på Adapt Studios.

Peter bjuder på sina erfarenheter när det går bra och mindre bra. Vad är största skillnaden för dig som beställer ett digitalt event kontra ett fysiskt. Är de digitala eventen...